Desen Digital – Testoasa Aki cartoon style in Photoshop

De ceva timp s-au redus activitățile în aer liber motiv pentru care, ca toți oamenii care trebuie „sa treacă și peste asta” ne-am îndreptat atenția spre creativitate.

Bună, sunt Dan, freelancer autodidact cu înclinații spre designul digital și web design.

Mediul digital mi se pare mai liber, mai ușor, implicit mai puțin efort fizic și financiar pentru cei ce doresc sa-si exprime creativitate astfel, în comparație cu creațiile din mediul clasic.

In acest context, ne-am avântat în fel de fel de proiecte care ne includ pe toți, proiecte de familie. Fie ca este vorba de o poveste pe care eu o scriu, Elena o inregistreaza iar Sebastian o ascultă, ne implica pe toți — pană la jocuri sau carduri de colorat.

Unul dintre aceste proiecte este și un joc creat in Unity la care încă lucrez.

Pentru ca nu am experiența sau cunoștințele unui game developer, durează dar asta nu mă împiedică să încep cu crearea personajelor 🙂

Sebastian îndrăgește un animal de plus, o țestoasă , Aki.

Aki – țestoasa de pluș

Am zis să îi „digitalizam” plușul într-o variantă mai interactivă ca personaj principal în joculețul de care aminteam anterior. Așa a luat naștere proiectul Aventurile lui Aki.

Dar să nu sar prea departe și să vă pierd printre randuri, vă arăt în două filmulețe cum am creat acest personaj in Photoshop.

Aceeași tehnică Cartoon Style poate fi folosită, adaptată și pentru alte activități sau proiecte cum ar fi foi de colorat, carduri cu emoții pentru copii, alte personaje, povesti animate s.a.m.d

Aminteam de carduri cu emoții?

Un video mult mai scurt in care desenez cateva expresii/ mood -uri

Dacă ai sugestii, întrebări sau poate vrei să te familiarizezi mai mult cu Photoshop, poți să ne scrii un comentariu pe YouTube sau pe Facebook

Ești interesat(ă) de desenul digital?

Ai urmărit materialele video?

Ne arăți și nouă ce ai desenat?

Elena
Follow Me

Lasă un răspuns